Siirry suoraan sisältöön.

Syyskampanja alkaa – osallistu sinäkin

Metsien Suomen syyskampanja alkaa 23.11. Teemana on metsistä saatava hyvinvointi – me suomalaiset ulkoilemme ja rentoudumme parhaiten metsässä, ja metsä tuo monelle meistä ja yhteiskunnalle myös taloudellista turvaa.

Syyskampanja kestää kolme viikkoa. Se näkyy kaupunkien sähköisissä valotauluissa, Facebookissa ja Instagramissa. Sekä ulkomainoksissa että instan tarinoissa sukelletaan tällä kertaa videon voimalla suoraan metsään. Tunnuksemme on #metsiensuomi.

Myös TV-kampanja Discoveryn kanavilla jatkuu. TV-mainostemme sympaattinen päähenkilö, yhdysvaltalainen journalistihahmo, etsii onnellisuuden salaisuutta – tietenkin suomalaisesta metsästä. Tämän ja muut videot löydät helposti Metsien Suomen etusivulta.

Kampanjan pääroolissa olet kuitenkin sinä – Metsien Suomi haluaa paitsi kertoa, myös herättää keskustelua siitä, kuinka metsät ovat meillä Suomessa kaikessa mukana.

Osallistua voit jakamalla omissa kanavissasi ja tilaisuuksissasi tarinasi tai kuvasi metsästä, sen monimuotoisuudesta, innovaatioista, ratkaisuista, kestävästä hyödyntämisestä tai ihan vain omista kokemuksistasi. Oma osuutesi kampanjassa voi alkaa vaikka heti eikä sille ole päättymispäivää! Voit myös mielellään jakaa videoitamme ja materiaalipankista löytyviä kuvia.

Kampanjan pääroolissa olet sinä – Metsien Suomi haluaa kertoa sinun kokemustesi kautta, kuinka metsät ovat meillä Suomessa kaikessa mukana.

Kuva: Matti Immonen

Mainoksissa näkyvät metsien Suomen tutut viestit, joiden mukaan:

metsä tuottaa verotuloja yli 3,5 miljardia euroa vuodessa,

metsä lämmittää koteja ympäri Suomen ja

Suomessa istutetaan joka vuosi 150 000 000 puuta.

Somessa kerrotaan myös, että

Suomessa kasvaa yli puolet enemmän puuta kuin 50 vuotta sitten,

75 prosenttia Suomen pinta-alasta on metsää ja

Suomessa kaadetun puun tilalle istutetaan neljä uutta.

Tutustu linkeistä faktoihin tarkemmin, jaa kiinnostavaa tietoa eteenpäin ja kerro myös meille, jos onnistuimme innostamaan keskusteluun metsien kestävästä käytöstä.