Siirry suoraan sisältöön.

Materiaalipankki

Me suomalaiset elämme metsässä ja metsästä. Yksi marjastaa, toinen vaeltaa, kolmas omistaa ja hoitaa. Olemme lähes päivittäin yhteydessä metsään, usein huomaamattammekin.

Me täällä  Metsien Suomessa haluamme kertoa, missä kaikessa metsä on mukana, millä kaikilla tavoilla suomalaiset metsiä käyttävät ja millainen yhteinen suhteemme metsään on. Ennen kaikkea haluamme kuulla, mitä metsä sinulle merkitsee. 

Tule mukaan kertomaan missä kaikessa metsä on elämässäsi mukana. Jaa tarinasi tai kuvasi metsistä, niiden monimuotoisuudesta, innovaatioista, ratkaisuista, kestävästä hyödyntämisestä tai ihan vain omista kokemuksistasi. 

Tunnuksemme on #metsiensuomi. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Twitteristä

Metsien Suomi -verkkosivujen materiaali valokuvia ja piirroksia lukuun ottamatta on vapaasti käytettävissä. Ladattavia somebannereita saa käyttää somekanavissa Metsien Suomi -kampanjan yhteydessä. Artikkeleiden uusintajulkaisun yhteydessä on mainittava lähteenä metsiensuomi.fi. Somebannereita ja muuta materiaalia saa käyttää vain Metsien Suomi -kampanjan yhteydessä eikä niitä saa muokata.

Ladattavat tiedostot