Siirry suoraan sisältöön.

Metsien Suomen kevätkampanjan uudet mainokset esitellään webinaarissa

Metsien Suomen kevätkampanja käynnistyy vapun jälkeen maanantaina 2. toukokuuta.

Metsien Suomen kevätkampanjan uudet markkinointimateriaalit esitellään ennakkoon webinaarissa 26. toukokuuta. Ilmoittaudu tilaisuuteen klikkaamalla tästä.

Webinaarissa kuulet etukäteen kampanjan viesteistä ja näet uudet kampanjamateriaalit. Kuulemme myös yhden päärahoittajamme puheenvuoron Metsien Suomen merkityksestä.

Metsien Suomen kevätkampanja käynnistyy vapun jälkeen maanantaina 2. toukokuuta. Kampanjan keskiössä ovat maailmanluokan uudet puupohjaiset puutuotteet.

Puupohjaisista ratkaisuista kertovat mainokset pyörivät kolmen viikon ajan muun muassa televisiossa, radiossa, ulkomainoksissa ja sosiaalisessa mediassa. Myös uusista puupohjaisista tuotteista kertovat taustoittavat artikkelit julkaistaan.

Verkkosivujen uusi osio esittelee puupohjaisia innovaatioita

Kampanjan alkaessa Metsien Suomen verkkosivujen etusivulla julkaistaan uusi osio, jossa esitellään kampanjassa mukana olevat puupohjaiset tuotteet ja innovaatiot. Taustoittavat artikkelit myös avaavat puupohjaisten tuotteiden hyötyjä.

Puupohjaisia tuotteita voidaan valmistaa metsäteollisuuden raaka-aineiden sivuvirroista, jolloin metsistä saatava puu hyödynnetään entistä monipuolisemmin. 

Puupohjaiset ratkaisut korvaavat uusiutumattomista materiaaleista valmistettuja tuotteita. Monet puupohjaisista tuotteista ovat myös biohajoavia. Niiden kierrätysaste on korkea, mikä vähentää luontoa kuormittavaa jätettä.

Puupohjaisia tuotteita voidaan valmistaa muun puunkäytön sivuvirroista.

Kuva: Matti Immonen

Metsien Suomi on metsäalan yhteinen viestintähanke. Sen kampanjat osoittavat, kuinka metsät ovat meillä Suomessa kaikessa mukana. Kampanjat myös päivittävät mielikuvaa huippumoderneista puupohjaisista innovaatioista. Katso kampanjaan valitut innovaatiot täältä.

Edellinen Metsien Suomen kampanja toteutettiin marras-joulukuussa 2021. Kampanjaa pidettiin sympaattisena, vakuuttavana ja lähes kolme neljästä suomalaisesta aikuisesta piti sitä kiinnostavana.  Metsien Suomi -kampanjan tunnus on #metsiensuomi. Juuri sinä voit jakaa omissa kanavissasi ja tilaisuuksissasi tarinasi tai kuvasi metsästä, sen mahdollisuuksista, siitä saatavista huipputuotteista ja metsien kestävästä käytöstä.