Siirry suoraan sisältöön.

Uusi kampanja käyntiin toukokuussa

Metsien Suomi näkyy ja kuuluu monella eri kanavalla toukokuun lopulta alkaen, sekä uusin että vanhoin viestien. Suunnitteilla on mediakampanja, joka hyödyntää niin televisiota, radiota, ulkomainontaa, sosiaalista mediaa kuin verkkomainontaakin.

Perusviestimme on edelleen sama: metsä on kaikessa mukana. Yllätämme jälleen suomalaiset sillä, missä kaikessa metsä on meillä mukana, nyt ja tulevaisuudessa. Uutena asiana kerromme, kuinka tärkeää metsistä tuotettu energia on suomalaisessa elämässä.

Monimuotoisuus on yksi kevään kampanjan pääteemoista. Monimuotoisuudesta huolehtiminen on metsäalan tulevaisuudesta huolehtimista.

Isona osana kevään kampanjaa on kertoa, että tämä kaikki tehdään luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Koko metsäalan toiminta perustuu metsäekosysteemiin ja sen elinvoimaan, ja siitä huolehtiminen on metsäalan tulevaisuudesta huolehtimista. Kerromme, millä kaikilla tavoilla tämä on osa metsäalan arkista työtä, niin ammattilaisten kuin metsänomistajienkin.

TV-kampanjassa näytämme osaa aiemmin näytetyistä mainoksista, mutta myös uutta, talousmetsien luonnonhoidosta kertovaan mainosta. Uudet viestit luonnonhoidosta näkyvät myös ulkomainoksissa, sosiaalisessa mediassa ja artikkelimainonnassa.

Uutena asiana kerromme myös metsäenergian tuotannosta ja käytöstä. Kanavina ovat ulkomainokset, sosiaalinen media ja artikkelimainonta. Kaikilla kanavilla näytetään myös aiemmin esitettyjä viestejä.

Verkkosivumme metsiensuomi.fi on edelleen se paikka, missä tiiviit viestit avataan ja perustellaan.