Siirry suoraan sisältöön.

Metsien Suomen kampanja loppusuoralla – vielä ehdit osallistua Metallican lippujen arvontaan!

Metsien Suomen kampanja rullaa vielä maaliskuun ajan laajalti eri medioissa. Vielä ehdit mukaan – jaa kampanjan viestejä somessa ja kuuntele radiosta Metsien Suomen hauskat radiomainokset. Radion kampanjasivulla ehdit vielä osallistua myös kilpailuun, jossa pääpalkintona on liput Metallican keikalle.

Lippukilpailu on osa Metsien Suomen radioyhteistyötä, joka pyörähti käyntiin 18. maaliskuuta. Kanavista ovat mukana Sanoman suositut Loop ja HitMix sekä suurimman mainosajan lohkaiseva Radio Rock. Näillä kaikilla Metsien Suomen mainokset pyörivät maaliskuun loppuun asti.

Radiokampanjan vetonaulana on kisa, jossa voi voittaa kaksi lippua Metallican keikalle Helsinkiin 9. kesäkuuta. Pääpalkinnon arvo on 250 euroa. Osallistujan tulee arvata Metsien Suomen mainoksista tuttujen puupohjaisten tuotteiden puuprosentit. Kilpailuun voi osallistua 31.3.2024 saakka.

Osallistu kisaan tästä linkistä!

”Kilpailu Metallican keikkalipuista on herättänyt runsaasti mielenkiintoa. Olemme kilpailun avulla onnistuneet tuomaan esiin, mitä kaikkea jännää vastuullisesti kasvatetusta puusta voidaan valmistaa”, Metsien Suomen projektipäällikkö Kaarina Aro sanoo.

Mukana myös festareilla

Metsien Suomi julkaisi pari viikkoa sitten yhteistyön Pohjoismaiden suurimman metallifestivaalin Tuskan kanssa.

”Ennakkoluuloton markkinointi on tuonut Metsien Suomelle ja sitä myöten viesteillemme puun kestävästä käytöstä uutta yleisöä”, Aro toteaa.

Yhteistyö Helsingissä kesäkuun lopussa järjestettävän Tuskan kanssa jatkaa kampanjaa edelleen.

”Metsien Suomen kampanjan takataskussa on vielä yllätys hevikansalle, mutta siitä kerromme vähän myöhemmin”, Aro sanoo.

Metsien Suomen kampanja käynnistyi 4. maaliskuuta. Monimediamainontaa on voinut nähdä televisiossa, radiossa, ulkomainoksissa, sosiaalisessa mediassa. Viesteistä on kerrottu lisää asiantuntija-artikkeleissa.

Joko tunnet ”puunpaljastimen”?

Kampanjan kärkenä pyörii uusi televisiomainos, joka esittelee sitä, mitä kaikkea suomalaisesta, kestävästi kasvatetusta puusta voidaan valmistaa. Puunpaljastin-mainos jatkaa Metsien Suomen kekseliästä tapaa tuoda esiin metsien ja puun monikäyttöisyyttä. Mainos näkyy MTV:n, Nelosen ja Warner Bros. Discoveryn tv-kanavilla.

Katso Puunpaljastin-mainosvideo tästä.

Kampanjan teemoja syventävät artikkelit ovat esillä Suomen suurimman uutismedian Ilta-Sanomien sivuilla.  Ennakkotiedon mukaan artikkeleita on luettu jo yhteensä reilusti kuusinumeroinen määrä, vaikka kampanja-aikaa on vielä jäljellä.

”Lukijoiden suosioon nousseet artikkelit syventävät mainoskampanjan viestejä puupohjaisten tuotteiden merkityksestä arjessa ja uusiutumattomien raaka-aineiden korvaajana”, Aro kertoo.

Lue lisää: Erika, 20, kuulee ensi kertaa jogurtin metsäisestä ihmeainesosasta – ”Kuulostaa erikoiselta mutta kiehtovalta”

Lue lisää: 7 faktaa vessapaperista – tutkimus kertoo, millainen ihminen olet, jos olet hamstrannut sitä

Lue lisää: Lue lisää: Suomalainen puu korvaa teräksen tuulivoimalassa – päästöt laskevat jopa 90 prosenttia

Metsien Suomen kampanjaa on järjestetty vuodesta 2020. Kevään 2024 mediakampanja on esitellyt puun monipuolisuutta ja sen roolia fossiilittomamman maailman rakentamisessa. Suomalainen puu kasvaa kestävästi hoidetuissa, ympäristösertifioiduissa metsissä.

Metsien Suomen viestit ovat näkyneet ympäri Suomen ulkomainoksina yli 600 mainostaulussa, verkkomainonnassa muun muassa Sanoman sivustoilla, Googlessa ja Youtubessa sekä sosiaalisessa mediassa.

Metsien Suomi haluaa herättää keskustelua ja lisätä tietoisuutta metsien ja puun käytön merkityksestä. Kampanjan tunnus sosiaalisessa mediassa on #metsiensuomi.

Löydät Meidät Facebookista ja Instagramista.

Lisätietoa:

Kaarina Aro, projektipäällikkö
p. 050 374 5677
kaarina.aro(at)metsiensuomi.fi

Metsien Suomen ensimmäinen kampanja toteutettiin vuonna 2020. Kampanjaa ovat rahoittaneet useat metsäalan tahot, kuten Suomen Metsäsäätiö, Metsäteollisuus ry, Metsähallitus, MTK, maa- ja metsätalousministeriö ja Puunjalostusinsinöörit ry. Mukana ovat olleet myös Suomen metsäkeskus, Bioenergia ry ja Metsämiesten Säätiö sekä suunnittelussa muun muassa Paperiliitto ja Teollisuusliitto. Vuoden 2024 kevään kampanjan rahoittajina toimii joukko Metsäteollisuus ry:n jäsenyrityksiä sekä Suomen Metsäsäätiö. Hanketta vetää Suomen Metsäyhdistys.