Siirry suoraan sisältöön.

Katso Metsien Suomen uudet kuvat ja jaa somessa!

Metsien Suomen tämän kesän upeat kuvat kertovat metsissä tehtävästä työstä: luonnonhoidosta, harvennuksesta, puunkorjuusta, metsänistutuksesta.

Metsien Suomi kertoo siitä, millä kaikilla tavoilla suomalaiset metsiä käyttävät ja mitä metsä meille merkitsee. Tämän kesän kampanjamme on kertonut luonnonhoidosta televisiomainoksissa, radiokanavilla, katukuvassa, verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Talousmetsien luonnonhoito on arvokasta ja arkista työtä, jonka merkityksen valokuvaaja Matti Immonen on vanginnut valokuviin, jotka ovat jo tuttuja verkkosivuiltamme ja somesta. Kuvat nähtyään tekopökkelöitä, säästöpuita ja suojatiheikköjä on helppo huomata myös metsissä kulkiessaan. Pelkästään säästöpuita tehdään Suomessa joka vuosi yli 2,5 miljoonaa.

Kuvat kertovat metsissä tehtävästä työstä: luonnonhoidosta, harvennuksesta, puunkorjuusta, metsänistutuksesta.

Kuva: Matti Immonen

Kuvapankistamme löytyy nyt myös työkuvia metsissä tehtävistä arkisista toimista, joita tekevät metsäalan ammattilaiset. Heille suhde metsään on kenties tärkeämpi kuin kenellekään meistä suomalaisista.

Löydät kuvat materiaalipankistamme . Ne on tehty käytettäviksi ja jaettaviksi silloin, kun haluat kertoa Metsien Suomesta omilla kanavillasi.

Tule sinäkin mukaan kertomaan, missä kaikessa metsä on sinun elämässäsi mukana. Jaa oma tarinasi tai kuvasi metsistä, niiden monimuotoisuudesta, metsiin liittyvistä innovaatioista ja ratkaisuista, kestävästä hyödyntämisestä tai ihan vain omista kokemuksistasi hashtagilla #metsiensuomi.